måndag 22 september 2014

BETT-mässan i London 2015

Äntligen har det blivit klart och nästan allt är bokat inför min och min kollega Malins resa till BETT-mässan i London i januari 2015. Vi kommer att delvis följa Mac Support/Scandinavian Educations program:

Torsdag: Skolbesök på en skola i London. Det kommer att finnas tre alternativ och två av dem är Bowes Primary School i New Southgate och innovativa Honywood Community Science School öster om London. På kvällen blir det en gemensam middag och mingel på anrika The Brewery.

Fredag: Besök på BETT-mässan i ExCel i Royal Docks. Det kommer att bjudas på både föreläsningar och seminarier. Bland annat kommer Christian Lundahl att föreläsa om kopplingen mellan IKT, bedömning och kvalitet.

Onsdag och söndag blir resdagar, så vi kommer att ha lördag på oss att antingen fördjupa oss mer i utsällningsdelen av BETT-mässan eller kanske ta en utflykt till Harry Potter-studios. Fördelen är att både jag och Malin är engelsklärare med intresse för IKT så det lär inte bli några problem för oss att fortbilda oss vad vi än väljer att göra.
 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar